jump to navigation

St. Petersburg, Rusland 15 december 2006

Posted by univent in Europa, Hotels, Rusland, Travel.
trackback

Leerdam,

Ruim 5 jaar heeft u ervoor nodig indien u elk kunstwerk van de Hermitage in St. Petersburg gedurende 1 minuut zou willen bewonderen. Zonder pauze te nemen! En, wist u trouwens dat St. Petersburg niet vernoemd is naar haar oprichter, Peter de Grote? De stad verleent haar naam aan de Heilige Sint Peter.

Genoeg feiten over St. Petersburg. Indien u echt iets speciaals wilt ondernemen met uw gasten dan kan BigSky u de tweede stad van Rusland van harte aanbevelen. Ongekend groot en betoverend mooi. Natuurlijk mag een bezoek aan de Hermitage niet ontbreken. En na dit bezoek stapt u op een hovercraft en binnen 50 minuten stapt u uit bij Peterhof, het Versailles van het Noorden. Een gigantisch landgoed met fantastische fonteinen.

St. Petersburg is een zeer geschikte stad voor uw conferenties. De stad telt een drietal fantastische 5-sterrenhotels waarvan het uit 1912 stammende, art-deco gestyleerde, Astoria Hotel alom beschouwd het mooiste is. Het beschikt over een aantal geweldige meetingzalen.

Van medio mei tot en met eind juni geldt in St. Petersburg het hoogseizoen. In deze periode zijn de tarieven vrij hoog. Omdat BigSky over zeer goede Russische contacten beschikt, zijn wij toch in staat om voor circa € 1.750,- per persoon een geweldig programma samen te stellen.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: