jump to navigation

Thema events op Sicilië 27 december 2006

Posted by univent in Europa, Events, Italië, Travel.
trackback

Leerdam,

San Vito Lo Capo is elk jaar, in september, het decor van het “Couscous Festival”. Het doel van dit festijn is het bevorderen van integratie en tolerantie op het prachtige Sicilië. Het festival wordt door zeer veel mensen bezocht. Zowel door echte couscous fanaten, als door reizigers vanuit de hele wereld.

San Vito Lo Capo is bovendien een heel mooi kustplaatsje, dat met uitzondering van de maanden juli, augustus en september niet erg druk bezocht wordt. Het ligt op een uurtje rijden van het vliegveld van Palermo en heeft mooie, ruime stranden. Daarnaast ligt het niet ver van het havenstadje Marsala en het natuurreservaat Lo Zingaro, dat vooral aan voorvluchtige Mafiosi een schuilplaats bood.

Een bezoek aan de wereldberoemde, actieve Etna-vulkaan mag niet ontbreken tijdens uw groepsverblijf op het eiland. Sicilië leent zich namelijk uitermate goed voor krachtige thema-events. Uw bedrijf wil toch ook, net als de Etna, synoniem staan voor kracht en macht?

Stuur ons gerust een emailtje voor meer informatie rondom een incentive-reis naar, of een krachtig thema event op Sicilië.

Groeten,
Robbert


%d bloggers liken dit: