jump to navigation

Incentive-reis naar Roemenië 28 december 2006

Posted by univent in Europa, Roemenië, Travel.
trackback

Leerdam,

Na de val van de Berlijnse Muur in november 1989, klonk ook in Roemenië de roep om democratie. De tot dan toe fluwelen revolutie in Oost-Europa eindigde in dit deel van de Balkan in een volksopstand en de executie van dictator Nicolae Ceauşescu. De aan grootheidswaanzin leidende demagoog gaf zichzelf de titel “Genie der Karpaten” maar liet een lege staatskas en een verpauperd land achter. Een kleine twintig jaar later is Roemenië enorm in ontwikkeling, zowel op financieel als op toeristisch vlak.

Tijdens een door BigSky ontwikkelde reis naar Boekarest zullen twee highlights niet ontbreken: een bezoek aan het Kasteel van Dracula en aan het Huis van Ceauşescu.

Het kasteel van Graaf Dracula spreekt vooral tot de verbeelding vanwege haar donkere gangen, enorme verdedingsmuren en de geheime gangen die leiden tot een mysterieuze schuilplaats in de bergen. Het bezoek aan het kasteel zal tot leven gebracht worden door middel van legendes en verhalen. Bovendien leent de omgeving van het kasteel zich erg goed voor actieve teambuildingsactiviteiten.

Het Parlementaire Paleis van Roemenië, ofwel “Het huis van Ceauşescu” is het op twee na grootste gebouw ter wereld (na het Amerikaanse Pentagon). Een bezoek aan dit met marmer en goud beklede gebouw is zeer indrukwekkend. De dictator heeft, door zijn voortijdige val, nooit kunnen dicteren vanuit zijn Huis dat op dat moment nog niet gereed was.

Een compleet programma werken wij op maat voor u uit. Zodoende blijft uw reis uniek. Dát is nu net het kenmerk van onze incentive-reizen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: