jump to navigation

Events in Disneyland Parijs 29 december 2006

Posted by univent in Europa, Events, Frankrijk, Travel.
trackback

Leerdam,

U bent er vast al eens geweest. Disneyland Parijs is een van Europa’s grootste publiekstrekkers. De sprookjeswereld waarin u zich gedurende 1 of meerdere dagen kunt terugtrekken spreekt velen tot de verbeelding. De infrastructuur is goed, hotelkamers zijn er voldoende en het park biedt voor een ieder wat wils. Maar heeft u weleens overwogen om uw zakelijke events in Disneyland te laten plaatsvinden?

2 conventiecentra op 17.000 vierkante meter, 7.800 kamers in 13 hotels, 2 themaparken voor 50 tot 25.000 gasten. Zomaar wat feiten over het Franse Disneyland. Kortom, voor groepen van elke grootte is het mogelijk om een exclusief event te organiseren.

Onlangs ben ik voor de tweede keer afgereisd naar Marne-la-Vallée, dat zich op circa 30 kilometer van Parijs bevindt. Nieuwsgierig naar de recente veranderingen in het Resort ben ik op onderzoek uitgegaan naar de eventmogelijkheden in en rondom het park. Legio! Disneyland Parijs is echt een absolute aanrader voor uw opkomende (internationale) event.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over BigSky’s Disneybevindingen dan kunt u contact met mij opnemen.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: