jump to navigation

Moskou moet je gezien hebben 4 januari 2007

Posted by univent in Europa, Rusland, Travel.
trackback

Leerdam,

Fascinerend en een tikkeltje mysterieus. Moskou heeft van afstand een koud en kil karakter maar in het afgelopen decennium is de stad enorm veranderd. De vrijwel altijd lege winkels zijn omgetoverd in westerse boetieks en luxe restaurants. Het leven van vele Moskovieten is ook in een sneltreinvaart veranderd. Het kapitalisme heeft ook onder hen toegeslagen.

Sommige dingen zullen echter nooit veranderen in Moskou. Wanneer u door de stad loopt bent u rondom getuige van haar rijke, roemruchte geschiedenis. Unieke paleizen, cathedralen en musea zijn het thuis van ’s werelds mooiste schilderijen en fresco’s. Het is net alsof de Tsaren nog in leven zijn.

De meeste bezoekers aan de stad beginnen hun tour door Moskou met een bezoek aan het Kremlin en het Rode Plein. Zeker bij deze highlights bent u getuige van de enorme tegenstellingen van de moderne stad: moderne architectuur op slechts steenworp afstand van Lenin’s mausoleum. Als hij zich zou kunnen omdraaien dan zou hij het zeker doen!

Moskou is een zeer goede en luxe incentive-bestemming. Uw gasten zijn er vrijwel zeker nog nooit geweest. Voor een compleet en betaalbaar reisprogramma kunt u direct contact met ons opnemen.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: