jump to navigation

Metropool Berlijn 9 januari 2007

Posted by univent in Duitsland, Europa, Events, Travel.
trackback

Leerdam,

Berlijn was, en is een metropool vol contrasten: oud, nieuw, sprankelend en rustig. Veel gebouwen in de stad zijn gerenoveerd, wat een prachtige ambiance garandeert. Uw gasten vallen tijdens hun verblijf van de ene verbazing in de andere.

De originele Duitse Trabant Rally begint met een spel, waarbij uw totale groep in kleinere groepjes wordt verdeeld. Elk team kent een rijder, een navigator en passagiers. Iedereen heeft zijn/haar eigen taak. Desgewenst kan elk team uitgebreid worden met een professionele stadgids die onderweg allerlei anekdotes aanhaalt over het heden en verleden van de hoofdstad van onze oosterburen. Uitgerust met een roadbook gaan de teams op pad!

Net voordat de officiële start plaatsvindt, worden uw gasten uitgedaagd om hun Trabantkunsten te vertonen. Zo bewijzen ze, op een ludieke manier dat ze op de juiste wijze om kunnen gaan met het kleine motorvoertuig. Sturen en schakelen is in een echte Trabant nu eenmaal niet zo makkelijk!

Onderweg treft men allerlei special tasks aan die vastgelegd worden met een foto- en videocamera. Bovendien doemen authentieke karakters op, zoals “Old Fritz” die meer vertelt over de glamoureuze Berlijnse geschiedenis. Natuurlijk ontbreekt ook de “VoPo” (Oostduitse Volkspolitie) niet, die visa controleert bij de overgang van Oost naar West Duitsland.

Het eindpunt van de Trabant Rally is het prachtig gerenoveerde Olympische Stadion waar in de zomer van 2006 Italië en Frankrijk streden om het wereldkampioenschap voetbal.

De Trabant Rally is een prachtig onderdeel dat deel uit kan maken van uw incentive- of groepsreis naar Berlijn: een van de meest onderschatte reisbestemmingen. Neem voor een compleet Berlijns reisprogramma gerust contact met ons op.

Groeten,
Robbert

 

 

%d bloggers liken dit: