jump to navigation

Koninklijk Madrid 10 januari 2007

Posted by univent in Europa, Spanje, Travel.
trackback

Leerdam,

Madrid is de Spaanse hoofdstad sinds 1562 en is gelegen in het geografische centrum van het Iberisch Schiereiland. Naast een van de snelst groeiende steden van Europa is het tevens de hoogst gelegen Europese hoofdstad. Vanwege haar centrale locatie en hoge ligging kent Madrid warme, droge zomers en koele winters.

Levendig! Een stad waar van alles gebeurt en die onmiskenbaar de culturele hoofdstad van Spanje genoemd mag worden. Madrid staat, evenals bijvoorbeeld Barcelona, Valencia en Sevilla, garant voor een onvergetelijke incentive- en groepsreiservaring.

Onderstaand treft u een programma voorbeeld aan. Zo zou uw reis naar Madrid er uit kunnen zien. Natuurlijk ontwikkelt BigSky Travel & Events een reis-op-maat voor u waarbij we rekening houden met al uw eisen en wensen.

Programma voorbeeld:

>> Dag 1: Na de lunch in restaurant Los Galayos volgt een bezoek aan het Koninklijk en het Prado museum. In de avond een Flamenco diner in Corral de la Moreira, beroemd sinds 1956.

>> Dag 2: Na de tapaslunch volgt de Foto Safari. Een ideale activiteit om kennis te maken met Madrid. ’s Avonds dineert u in restaurant El Aljibe Cafe de Oriente, naast de Opera.

>> Dag 3: Bezoek aan Toledo, alwaar u wijn proeft in de historische 15e en 16e eeuwse wijnkelders.

Neem, als u overweegt om met uw gasten naar Spanje af te reizen, gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden ter plaatse.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: