jump to navigation

Als God in Frankrijk 11 januari 2007

Posted by univent in Europa, Frankrijk, Travel.
trackback

Leerdam,

Nice is gelegen aan de Mediterrane Franse kust tussen Marseille en het Italiaanse Genua. De stad telt circa 1 miljoen inwoners en een van de belangrijkste badplaatsen van Frankrijk. Vanuit Nederland en België vervoeren diverse luchtvaartmaatschappijen u binnen ‘no-time’ naar Zuid-Frankrijk.

De Côte d’Azur is bekend om haar zonnige en zachte klimaat (meer dan 2800 zonuren per jaar), de schitterende plantengroei en natuurlijk de glamour die de gehele Côte d’Azur uitstraalt. Nice, Cannes en Monte Carlo zijn uw bezoek zeker waard.

Onderstaand treft u een globaal programma voorbeeld. Indien u overweegt om met uw gasten naar Zuid-Frankrijk af te reizen dan voorzien wij u graag van een gedetailleerd reisvoorstel.

Programma voorbeeld:

>> Dag 1: Na de lunch start “Provencale Sensations”, een leuke kennismaking met Nice. U dineert in restaurant Chez Simon, een èchte Franse avond, vol chansons.

>> Dag 2: Boottocht naar het mooie eiland Sainte Marguerite alwaar uw gasten op zoek gaan naar “The Iron Mask”, een actief programma. Restaurant La Boccacio is het decor van een weelderig diner (haute cuisine!).

>> Dag 3: Bezoek aan het mondaine Cannes, een stad die u niet mag missen. Een chique lunch op het strand is uw ‘lot’ van de middag.

BigSky Travel & Events ontwikkelt een reis-op-maat voor uw bedrijf. Het karakter en de duur van de reis wordt geheel afgestemd op uw eisen, wensen en doelgroep. Voor een vrijblijvend reisvoorstel kunt u direct contact met ons opnemen.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: