jump to navigation

Dublin: Europa’s gezelligste stad 12 januari 2007

Posted by univent in Europa, Ierland, Travel.
trackback

Leerdam,

Het gaat goed met Ierland. Nog maar 10 jaar geleden werd haar hoofdstad Dublin geassocieerd met armoede en werkloosheid. Nu bruist de Ierse hoofdstad van leven, op economisch en cultureel gebied, maar ook als uitgaansstad.

Ierland is overwegend heuvelachtig en is gelegen in de Atlantische Oceaan. Talrijke meren bepalen het beeld van het bosrijke eiland. Veel cultuurhistorische plekken en het weidse landschap maken van Ierland een geliefd reisdoel.

De typische Ierse sfeer in Dublin zorgt mede voor een succesvolle incentive- of groepsreis. Het onderstaande programma voorbeeld is een indicatie hoe uw reis eruit zou kunnen zien. Dublin kent echter vele, vele mogelijke programma-invullingen. Indien uw contact met ons opneemt, voorzien we u graag van meer informatie.

Programma voorbeeld:

>> Dag 1: U bezoekt de thuisbasis van de Ierse Whiskey, Jameson Distillery. In de avond dineert u in Guinness Storehouse, alwaar u de Riverdance danst.

>> Dag 2: Spektakel: de Ierse Zeesafari. Pure spanning, genietend van het moois dat de zee te bieden heeft. In de middag gokt u op paarden op Leopardstown Race Course. ’s Avonds een folknight in Taylor’s Three Rocks.

>> Dag 3: Diepzeevissen op de vroege morgen. Meestal vangt u makreel maar een haai is niet uitgesloten. Een vislunch sluit uw bezoek aan Ierland af.

BigSky Travel & Events ontwikkelt een reis-op-maat voor uw bedrijf. Het karakter en de duur van uw verblijf stemmen wij af op uw eisen en wensen. Neem ook voor andere Ierse, Engelse en Schotse bestemmingen contact met ons op. Waar dan ook ter wereld, maken wij van uw reis een onvergetelijk spektakel.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: