jump to navigation

2007 Hot Spot Top 10 (1 van 2) 15 januari 2007

Posted by univent in Afrika, Azië, Europa, Ierland, Malediven, Midden Oosten, Namibië, Oman, Tanzania, Travel.
trackback

Leerdam,

De lijst van ’s werelds 10 meest in het oog springende incentive- en groepsreisbestemmingen kent zowel nieuwe als reeds bekende plaatsen. Toch is de Hottest Spot voor 2007 een daverende verrassing! Uit wereldwijd onderzoek is gebleken dat India even uit is, Europa met drie Hot Spots ietwat weinig bedeeld is en de Verenigde Staten zelfs niet in de lijst voorkomen.

In een tweeluik geven we u een kort maar bondig overzicht van de 2007 Hot Spot Top 10. We beginnen met de nummers 10 tot en met 6. Binnenkort publiceren wij de nummers 5 tot en met 1.

# 10 – Zanzibar

De Archipel van Zanzibar bevindt zich op een steenworp afstand van het Tanzaniaanse vasteland. Haar aantrekkingskracht heeft in de loop der tijden reizigers, handelaren, slavendrijvers en kolonisten doen verleiden om de eilandengroep in de Indische Oceaan te bezoeken. Meer informatie over Zanzibar vindt u op Wikipedia.

# 9 – Oman

Oman is ontsnapt aan haar kluizenaarstatus en blijkt een spectaculair Sultanaat te zijn, met vriendelijke inwoners, adembenemende landschappen en prachtige gebouwen. Meef informatie over Oman vindt u op Wikipedia.

# 8 – Namibië

Brad Pitt en Angelina Jolie maakten Namibië in het afgelopen jaar de Hottest Spot van Afrika. Het land ligt ingeklemd tussen de Kalahari woestijn en de Atlantische zuidkust. Het heeft woestijnen, prachtige uitzichten over zee, uitgestrekte beboste vlaktes en een goede infrastructuur. Meer informatie over Namibië vindt u op Wikipedia.

# 7 – Malediven

Het laatste paradijs op aarde heeft een flinke klap opgelopen van de tsunami van 2004. Inmiddels zijn de resorts vrijwel geheel gerenoveerd en is het nog steeds een enorme belevenis om er te duiken. De Malediven is geen low-budget bestemming voor backpackers. Meer informatie over de Malediven vindt u op Wikipedia.

# 6 – Ierland

Het Ierse landschap komt mythisch over. Het land kent een enorme, roemruchte geschiedenis. De tradities zijn ontelbaar en haar steden zijn zeer goed te bereiken. Ierland heeft de afgelopen jaren een enorme economische ontwikkeling ondergaan en dat is overal goed te merken. Meer informatie over Ierland vindt u op een eerder bericht op het BigSky weblog.

Hebben we u op een idee gebracht? Wilt u meer informatie over een of meerdere bestemmingen? Neem contact met ons op. BigSky biedt u een vrijblijvend reisvoorstel aan. Geheel op maat en volgens uw eisen en wensen.

Groeten,
Robbert

 

%d bloggers liken dit: