jump to navigation

Kopenhagen. Stijlvol en actief. 29 januari 2007

Posted by univent in Denemarken, Europa, Hotels, Travel, Zweden.
trackback

Leerdam,

Na een korte vlucht wordt u op het vliegveld van Kopenhagen ontvangen door BigSky’s reisbegeleiding. Na een warm welkom brengen we u naar het hotel van uw keuze. Natuurlijk zijn de kamers van uw gasten in gereedheid gebracht en voorzien van een leuk welkomstcadeau. De baggage wordt u op de kamers aangereikt.

Een exclusieve touringcar brengt uw gasten naar de tuinen van Tivoli: een park vol amusement, prachtige tuinen, openluchtoptredens en restaurants. De tuinen dateren uit het jaar 1843 maar zijn inmiddels voorzien van talloze leuke en spectaculaire attracties.

Vanavond dineert u in restaurant NIMB, een restaurant in een Moors gebouw. De keuken serveert Deense en Franse gerechten. Het uitzicht vanuit het restaurant is indrukwekkend!

De volgende dag laten we u kennismaken met Kopenhagen via een tour per bus en boot langs de haven. U ziet het stadhuis en het beursgebouw, de oude haven van Nyhavn, het Koninklijke Paleis “Amalienborg” en de Deense Parlementsgebouwen. Op de Oude Vissersmarkt vangt de boottocht aan. Aan boord speelt een jazzband gezellige, swingende muziek. Terwijl men De Kleine Zeemeermin aanschouwt, sturen we u langs het Opera Gebouw en geniet men van de Champagne en canapé‘s. Aan het einde van de middag is er nog ietwat vrije tijd over voordat de avond begint in Wallmans Salonger.

U geniet van een fantastische dinnershow in het oude Circusgebouw. Onder het genot van een viergangendiner wordt u rondom vermaakt door artiesten die hun kunsten vertonen op verschillende podia. Het leuke van dit alles is dat de artiesten tevens de mensen zijn die u de gerechten opdienen.

Op de derde dag van uw verblijf in Scandinavië nemen we u mee naar het Zweedse Skaane dat in het verleden deel uitmaakte van het Deense Koninkrijk. U bezoekt de Koninklijke tuinen van Sofiero, ooit het zomerverblijf van Koning Gustaaf de Vijfde. Ook ziet u vandaag het Landskrona Fort dat gebouwd werd in 1549 door de Deense Koning Christian de Derde. Voor de lunch brengen we u ook nog naar het Trollenäs kasteel dat dateert uit de dertiende eeuw. Een kasteellunch volgt!

Na de lunch bezoekt u de Kathedraal van Lund, een oud cultuurrijk stadje met en indrukwekkend verleden. Bij terugkomst in Kopenhagen zullen wij uw gasten verbazen met een romantisch en luxe diner op het water. Wellkom in restaurant “Saga Queen”. Geniet van het de overheerlijke maaltijden en de steeds veranderende uitzichten.

De laatste, gehele dag van uw verblijf in Kopenhagen staat in het teken van aktie! Enerzijds kunnen wij een avontuurlijk spelprogramma voor u ontwikkelen dat zich afspeelt rondom een oud Fort. Om het nabij het Fort gelegen eiland te bereiken stellen wij voor om speedboats en helikopters in te zetten.

Anderzijds kunnen wij u een Spion voor een Dag laten zijn. Uw groep wordt voorzien van een speciale missie waarin verdachte personen afgeluisterd moeten worden en daders overmeesterd moeten worden. Dit alles ondersteund door de modernste communicatie-apparatuur.

Er zijn slechts een aantal restaurants in Denemarken die de allerbeste gerechten, het hoogste serviceniveau en de mooiste locatie kunnen bieden. U dineert vanavond in de Koninklijke Schietclub Solyst. U vangst aan met een cocktailparty op het terras en dineert in het prachtige gebouw. Een ideale wijze om uw verblijf in Zuid Scandinavië af te sluiten.

Neem contact op met BigSky Travel & Events als u meer informatie wilt ontvangen over groeps- en incentive-reizen naar Scandinavië. Naast Kopenhagen kunt u bijvoorbeeld ook denken aan steden als Oslo, Stockholm, Gotenborg en Helsinki. Een onvergetelijke reis kan u ook leiden naar het Zweedse IJshotel en Fins Lapland. Scandinavië biedt ontelbare mogelijkheden.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: