jump to navigation

Via Florida naar de Bahama’s 30 januari 2007

Posted by univent in Bahama's, Noord Amerika, Travel, USA.
trackback

Leerdam,

Welkom in Orlando, “The Sunshine State”..! Nadat uw gasten door BigSky’s gidsen ter plaatse zijn ontvangen brengt een luxe touringcar u naar het hotel van uw keuze voor een echte Amerikaanse cocktailparty. Nadat u kennis heeft gemaakt met uw kamer, waar uw baggage inmiddels is afgeleverd, is het tijd om een bezoek te brengen aan restaurant Bergamos, waar obers zingen, het eten geweldig is en waar uw verblijf in Florida ècht gaat beginnen.

Orlando staat bekend om haar themaparken, waar Universal Studio’s er eentje van is. De tweede dag brengt u tot en met het einde van de middag door in de Studio’s. Hier vindt tevens de lunch plaats. Na afloop van uw bezoek, brengen wij u downtown Orlando voor een exclusieve wijnproeverij. Het diner op de tweede avond vindt plaats in restaurant HUE, een perfecte eetgelegenheid.

Dag 3 staat in het teken van het Kennedy Space Center. Uw gasten worden welkom geheten door een echte astronaut. U ziet de grote raketten en ziet spectaculaire films op groot scherm. In de middag brengen we u naar Miami, de speelplaats voor de rijken en beroemden. U verblijft de komende nacht in een ander hotel, maar voordat de avond gevallen is, dineert u in een van de vele restaurants op Lincoln Road en shopt u in South Beach!

In de ochtend van dag 4 bezoekt u de Everglades alwaar u onder begeleiding van ervaren gidsen een tour maakt door het mooie, ruige en subtropische landschap. U fietst door Shark Valley, luncht in een outdoor restaurant en vervolgt uw tour met een airboat. Een unieke methode om kennis te maken met de vogels, alligators, schildpadden en andere wilde dieren die het gebied bewonen. In de avond dineert u in een van Miami’s befaamde restaurants.

Op dag 5 tourt u door Miami. U ziet Ocean Drive, Lincoln Road en South Beach. De touringcar stopt nog eenmaal op de Bayside Markt voordat u aan boord gaat van een klein vliegtuigje met bestemming Bahama’s! In het hotel, nabij het strand, dineert u om u vervolgens op te maken voor een prachtige volgende dag.

Nassau is de populairste plaats op de Bahama’s. Gedurende de dag zijn er talrijke dingen die u kunt doen. Daarom bieden wij uw gasten een keuzeprogramma. Varen met speedboats, duiken, shoppen en paardrijden op het strand zijn zomaar een aantal passende suggesties.

De tweede dag in Nassau brengt u door in de “oude” stad waar markten en eeuwenoude attracties het stadsbeeld bepalen. U bezoekt Paradise Island en het Junkanoo Museum. Na de lunch volgt een spectaculaire Flamingo show en een unieke zeiltocht door het magnifieke blauwe water. Op het zeiljacht vindt tevens het diner van uw laatste avond op de Bahama’s plaats.

In de vroege volgende ochtend vliegt u via Orlando weer terug naar de luchthaven van waar u een week geleden vertrokken bent. Aan deze unieke incentive-reis is helaas een einde gekomen.

Natuurlijk ontwikkelt BigSky Travel & Events een reis op maat voor uw. De lengte van de reis en de programma-onderdelen passen we aan aan uw eisen en wensen. Ook een verblijf in “alleen” Florida of de Bahama’s is mogelijk. Een combinatie van beide bestemmingen is een aanrader pur sang!

Voor meer informatie, en een vrijblijvend plan op maat, kunt u contact met ons opnemen.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: