jump to navigation

3000 jaar wachten 7 februari 2007

Posted by univent in Europa, Events, Portugal, Travel.
trackback

Leerdam,

Het mag dan weliswaar 3000 jaar geduurd hebben, maar eindelijk staat het Portugese Porto op dezelfde hoogte als Lissabon. Lissabon en Porto, allebei prachtige incentive-reisbestemmingen..! De opkomst van Porto is snel verlopen. In slechts tien jaar heeft de stad een enorme ontwikkeling ondergaan.

Jarenlang had Porto een soort ‘Rotterdam-imago’. Waar in Porto gewerkt werd, werd in Lissabon feest gevierd. In 1996 werd Porto toegevoegd aan de Unesco-Werelderfgoedlijst. Vervolgens werd het mooiste kunstmuseum van het land geopend en tenslotte werd Porto ook nog eens verkozen tot Europese Culturele Hoofdstad. Voeg hier ook nog eens de aloude Port-traditie aan toe en de inhaalrace is snel verklaard.

Een groeps- of incentive-reis naar de stad langs de Douro rivier is niet compleet zonder een Port-proeverij. Een combinatieprogramma met daarin tevens kunst, nachtleven en een prima Portugese keuken opgenomen maakt een verblijf in Zuid Europa erg aangenaam. Zonder dat u het gevoel heeft dat u verdrinkt in een enorme stad trouwens, want Porto heeft haar onontdekte karakter weten te behouden.

Tijdens een verblijf van een dag of drie in de stad, laat BigSky u onder meer kennismaken met de bekende en minder bekende stadsdelen en natuurlijk proeft u de Port-labels van Sandeman, Taylor Fladgate en Graham’s. Tijdens een langer verblijf nemen we u mee naar de Douro Vallei (waar de portdruiven groeien) en naar de steden Braga en Guimarães in de provincie Minho. Hier komt Portugal’s oudheid tot leven.

Porto is een ideale incentive-bestemming. Makkelijk bereikbaar en zeker geschikt voor de wat formelere buitenlandse reizen met relaties en collega’s. BigSky Travel & Events maakt uw verblijf in Porto tot een geslaagd evenement. Vraag vrijblijvend een offerte-op-maat aan.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: