jump to navigation

VoorjaarsTipTopTien 1 (van 2) 9 februari 2007

Posted by univent in Azië, Europa, Events, Frankrijk, Japan, Malta, Noord Amerika, Travel, Turkije, USA.
trackback

Leerdam,

Het voorjaar komt eraan. Een ideale periode om er met collega’s of relaties op uit te trekken. In de oude tijd werden incentive- en groepsreizen soms wel een jaar voor vertrek samengesteld. Tijden zijn veranderd en BigSky Travel & Events past zich graag aan deze veranderde behoefte aan. We maken het mogelijk om zelfs tot een paar dagen voor vertrek een op maat gemaakt reis aan te bieden. Ver weg? Dichtbij? Zon? 2 of meer dagen? Geen probleem.

Indien u nu reageert, kunt u binnenkort al naar Washington D.C. Of gaat u liever naar Istanbul? Kortom, onderstaand treft u de eerste 5 bestemmingen uit onze VoorjaarsTipTopTien aan. Een dezer dagen verstrekken we u nog meer bestemmingstips voor de komende maanden. Staat uw gewenste bestemming er niet tussen? Laat het ons weten. We ontwikkelen graag uw ideale reis. Waar deze dan ook heen mag leiden.

# 10 – Washington D.C., Verenigde Staten

Net over de Atlantische Oceaan landt u in Washington D.C. De hoofdstad van de Verenigde Staten staat in het voorjaar volledig in bloei. In deze schitterende omgeving bezoekt u de belangrijkste highlights: het Capitol, Lincoln Memorial, Washington Monument en het Jefferson Memorial. Op de grote groene heuvels vinden in het voorjaar talloze openluchtconcerten plaats waarvan u tijdens een chique picknick kunt genieten. Washington D.C. leent zich uitermate goed voor een semi-formele groepsreis. Uw zakelijke bijeenkomst kunt u hier perfect afwisselen met een aantrekkelijk activiteitenprogramma. Een andere bestemming in de Verenigde Staten vindt u hier.

# 9 – Tokio, Japan

Tokio fascineert. Japan is een land waar enorm veel te doen is. Tijdens een reis naar Tokio mogen bezoeken aan tempels, prachtige Japanse tuinen, drukke markten en het zakelijke district niet ontbreken. De temperatuur in het voorjaar is prima. Ueno Park is een van de plaatsen waar “het gebeurt” in Tokio. Massale karaoke’s en veel muzikanten maken het park, dat overschaduwd wordt door 1200 kersenbomen, tot een onmisbare attractie. Indien u in de avonduren het park bezoekt dan staan de papieren lantaarns, die de bloesems verlichten, garant voor een prachtig tafereel. Meer informatie over Tokio treft u hier aan.

#8 – Parijs, Frankrijk

Geen stad in de wereld staat meer synoniem met voorjaar dan het Franse Parijs. Het “joie de vivre” is nergens belangrijker dan aan de oevers van de Seine rivier. Parijs telt vele prachtige hotels en café’s (direct aan de trottoirs). De stad is goed bereikbaar met zowel de trein als het vliegtuig en kent een goede infrastructuur. Tijdens een Scavenger Hunt door Parijs, waarbij het Louvre museum niet overgeslagen wordt, ontdekt u nog meer interessante wetenswaardigheden dan Dan Brown u onlangs vertelde in zijn beroemde boek. Meer informatie over Franse incentives en events treft u aan in eerdere berichten op onze weblogs: <1> <2>

#7 – Malta

Indrukwekkende historie, briljante kustlijnen en een goede keuken typeren het Mediterane eiland Malta. Prijskwaliteit-technisch bevindt Malta zich, naar onze mening, in de bovenste Europese regionen. Malta dus, waar vele films zijn opgenomen en waar helder water, fantastische stranden, kolossale tempels, hoge kliffen en schilderachtige landschappen de boventoon voeren. Een incentive- of groepsreis naar Malta stelt niemand teleur. Voor meer informatie over Malta kunt u hier terecht.

#6 – Istanbul, Turkije


De stad die in twee delen gesplitst wordt door de Bosporus (en tevens de scheidingslijn is tussen Europa en Azië) valt het beste te omschrijven als metropool. Twee continenten die niet meer van elkaar kunnen verschillen komen in Istanbul bijeen. Westerse delen, Byzantijnse ruïnes, prachtige moskeeën, paleizen en markten bepalen het straatbeeld. Na wat winterregen begint het weer in april weer mooi te worden. De hoteltarieven blijven echter laag. Het voorjaar is de beste tijd om naar Istanbul af te reizen want de Turkse zomermaanden zijn erg heet, vochtig en worden overspoeld met toeristen. Met een eventueel EU lidmaatschap in het verschiet, houdt BigSky Istanbul voor u in de gaten. Meer informatie over Istanbul treft u hier aan.

Hebben we u op een idee gebracht? Wilt u meer informatie over een of meerdere bestemmingen? Neem contact met ons op. BigSky Travel & Events biedt u een vrijblijvend reisvoorstel aan. Geheel op maat en volgens uw eisen en wensen.

Groeten,
Robbert

! Voor de 2007 Hot Spot Top 10, waarin ’s werelds meest in het oog springende incentive- en groepsreisbestemmingen besproken worden verwijzen wij u naar dit en dit bericht.

 

%d bloggers liken dit: