jump to navigation

Eugene’s vorige leven 13 februari 2007

Posted by univent in Azië, Hotels, Thailand, Travel.
trackback

Leerdam,

Het Eugenia Hotel Bangkok is een apart hotel. Exclusief, dat zeker. Slechts 12 suites zijn beschikbaar. Door de kleinschaligheid zijn de medewerkers van het hotel in staat om u de ultieme persoonlijke aandacht te bieden. Het hotelgebouw dateert uit de negentiende eeuw en ademt de koloniale sferen van destijds. De suites hebben een antieke uitstraling maar zijn desondanks van alle moderne technieken voorzien. Als hotel is het Thaise Eugenia zeer geschikt als toevluchtsoord voor de kleinere incentive-reisgroepen.

Het verhaal achter het Eugenia Hotel Bangkok vertelt zich als volgt. Eugene Yu-Ching Yeh is een 46-jarige Taiwanese zakenman die altijd al droomde van zijn eigen koloniaalse huis, dat hem zou herinneren aan zijn vorige leven. In maart 2006, toen het luxe 3-verdiepingen tellende hotel geopend werd, kon Eugene terugdenken aan zijn eerdere aardse bezoeken.

Het Breakfast Cafe bij het hotel biedt u de gelegenheid tot het nuttigen van een ontbijt alvorens u zich waagt in het fascinerende Bangkok. Het Eugenia Hotel staat alom bekend om haar top-ontbijten en overstijgt haar kunnen telkens weer.

Ook leuk om te weten is dat het zwembad van het hotel door palmbomen omgeven is. Het zwembad is de ideale plek om, bij terugkeer vanuit het duizelingwekkende Bangkok, even te relaxen. In koloniale sfeer trouwens want deze is ook buiten het gebouw doorgetrokken.

Wilt u meer informatie over het Eugenia? Of wilt u meer weten over een groepsreis of incentive-reis naar Thailand, dan kunt u contact met ons opnemen.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: