jump to navigation

VoorjaarsTipTopTien 2 (van 2) 14 februari 2007

Posted by univent in Afrika, Aruba, Europa, Hongarije, Hotels, Ned. Antillen, Nederland, Noord Amerika, Travel, USA, Zuid Afrika.
trackback

Leerdam,

Het voorjaar is een ideale tijd om een groeps- of incentive-reis te maken. Een reis met relaties of collega’s komt uw bedrijf ten goede. Een gezamenlijke reis heeft zich de afgelopen decennia bewezen als onmisbare tool om onderlinge sfeer positief te beïnvloeden, om relaties te verstevigen en om medewerkers te belonen voor hun bewezen diensten.

BigSky biedt last-minute service. Dit houdt in dat we in staat zijn om op zeer korte termijn een reis-op-maat voor u te ontwikkelen. Desgewenst vergezellen wij u tijdens de reis zodat u er nog zekerder van kunt zijn dat uw meerdaagse verblijf in Nederland of in het buitenland exact zó verloopt als dat u het graag wilt.

In een eerder bericht gaven we u al 5 bestemmingstips. Wij raadden u onder meer Istanbul, Parijs en Malta aan. Onze absolute voorjaartip is een reis naar de ABC-eilanden, beter bekend als Aruba, Bonaire en Curaçao. Kortom, onderstaand volgen de laatste 5 voorjaarstips. Mocht u interesse hebben in een reis-op-maat. In het voorjaar of op langere termijn. Neem contact met ons op. Een vrijblijvend voorstel ontvangt u al binnen enkele dagen.

# 5 – Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaapstad is een perfecte verweg bestemming omdat u er jetlag-vrij zult arriveren. Veel mensen beschouwen de Zuid-Afrikaanse stad als de mooiste stad ter wereld. Als het ten noorden van de evenaar voorjaar is, is het ten zuiden ervan najaar. En het najaar is de beste periode om naar zuidelijk Afrika af te reizen. U maakt kennis met de oogverbluffende landschappen, het indrukwekkende zicht op de Tafelberg en prachtige stranden. Vanwege het oogstseizoen in ‘ons’ voorjaar proeft u direct de nieuwste wijnen tijdens het Waterfront Wine Festival dat begin mei plaatsvindt. Buiten Kaapstad leiden diverse wijnroutes u door de vele wijngaarden en ‘bekende’ Hollandse dorpjes. Met z’n allen in Kaapstad, glas wijn in de hand, uitkijkend over de wijnranken met op de achtergrond de oceaan… Ultieme beloning voor uw medewerkers, nietwaar?

 

# 4 – Boedapest, Hongarije

De Hongaarse zomers zijn zinderend heet en vochtig. Het voorjaar is prachtig in de stad aan de Donau. Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en wordt soms “Het Parijs van Oost-Europa” genoemd. De Donau scheidt Boeda van Pest. Beide stadsdelen zijn zeer verschillend van aard. De stad wordt gekenmerkt door de mooie architectuur, lange straten en magnifieke pleinen waar de stadsbevolking graag bijeenkomst om de laatste nieuwtjes door te nemen. Tijdens een bezoek aan Boedapest mag een bezoek aan het Gellert Spa & Bath niet ontbreken. Overnachten is mogelijk in een van de vele hotels. BigSky is een grote fan van het nog niet zo lang geleden totaal gerenoveerde 5-sterren Corinthia Grand Hotel Royal hotel. Wat een belevenis!

# 3 – Arizona, Verenigde Staten

De Amerikaanse staat Arizona ligt ingeklemd tussen Californië, Utah, New Mexico, Texas en de Mexicaanse grens. Wellicht komt Arizona niet als eerste in u op om met relaties of collega’s naartoe te reizen. Inderdaad, Arizona kent veel, erg veel, woestijnwegen en -landschappen maar de zuidwestelijke staat biedt veel meer dan dat. Wat dacht u van één van de 7 wereldwonderen: de adembenemende Grand Canyon? Ooit met een helikopter door de immense ravijnen gevlogen? De verschillende kleuren zo snel als maar mogelijk is zien veranderen? Ook verbluffend is het new-age stadje Sedona! De voorjaarstemperatuur is zeer aangenaam terwijl het in de zomer enorm warm kan worden. Probeer het eens. Arizona is gemakkelijk te bereiken staat garant voor een avontuurlijke reis.

# 2 – Texel, Nederland

Texel. Vanuit Den Helder bent u er zo. Maar toch heeft iedereen het gevoel zich, eenmaal op het eiland aangekomen, in het buitenland te wanen. Univent heeft een zwak voor Nederland’s grootste Waddeneiland. Er is zo enorm veel te doen. Zoveel keuzemogelijkheden voor iedereen. Zeker voor de snel in populariteit groeiende Family Events raadt BigSky Travel & Events u Texel aan. In Bungalowpark De Krim, dat geheel noordelijk ligt, bouwen we uw eigen bedrijfsdorp vanwaar uw gasten zich over het hele eiland zullen verspreiden. Garnalenvissen, vliegeren, golfen in de duinen, zeehonden bekijken, beach games, feest vieren èn heerlijk dineren. Bespaar de kosten van vliegtickets en neem de boot. De boot naar Texel.

# 1 – Aruba, Bonaire & Curaçao

Terwijl veel Caribische bestemmingen ondraaglijk warm zijn als april voorbij is, is het op de ABC eilanden nog steeds aangenaam vertoeven. De eilanden liggen buiten het orkaangebied en zijn gezegend met een 12-maands zacht en warm klimaat. De standen zijn eindeloos, de palmen wuiven u welkom en het heldere, blauwe zeewater lonkt. Misschien heeft u het idee dat de drie eiland niet van elkaar verschillen. Het tegendeel is waar. Aruba blinkt uit in lange zandkusten, woenstijnuitzichten en grote all-inclusive resorts en casino’s. Bonaire wordt daarentegen beschouwd als een van de mooiste duikparadijzen ter wereld. Het kleinste van de drie eilanden is relatief onderontwikkeld op toeristisch gebied en is (dus) ideaal voor een rustige reis. Curaçao is het grootste eiland, biedt het meeste cultuur en heeft zelfs een vrij kosmopolitische hoofdstad: Willemstad. Indien u op zoek bent naar een paradijselijke incentive- of groepsreis dan kunt u met een gerust hart een keuze maken uit Aruba, Bonaire en Curaçao: BigSky’s absolute voorjaarstip.

Groeten,
Robbert

 

%d bloggers liken dit: