jump to navigation

Slapen in de rechtbank 15 februari 2007

Posted by univent in Engeland, Europa, Hotels, Travel, UK.
trackback

Leerdam,

Courthouse Hotel Kempinski ligt in het hart van Londen, waar winkels en theaters in overvloed aanwezig zijn. Het hotel is zo ongeveer het mooiste en meest luxe van de stad. De naam zegt het al: het hotelgebouw was in vroeger tijden in gebruik als rechtbank.

Mick Jagger en John Lennon verbleven hier. In de rechtbank wel te verstaan. John Lennon (in 1970) omdat hij nogal sexueel getinte foto’s ten toon had gesteld in de London Art Gallery en Mick Jagger (in 1969) omdat hij drugs in bezit had. Lennon kwam ongeschonden uit de strijd, Jagger kreeg een boete van £ 200.

De Kempinski Group, de huidige eigenaar, heeft gebruik gemaakt van de geschiedenis van het hotel. Drie prive-tafeltjes in de bar waren vroeger celruimte voor vrouwen en ijzeren tralies scheiden de lobby van de bar. “Silk”, het restaurant van het hotel is gelegen in de rechtzaal waar vele personen Jagger en Lennon voorgingen om de strafeis aan te horen. Naast dineren in Silk kunt u ook terecht in “Carnaby Brasserie”. Het restaurant beschikt over een Franse keuken èn 100 stoelen in appelgroene kleur.

Zakelijk gezien is Courthouse Hotel Kempinski zeer goed uitgerust. Wel aardig om te weten is dat normale tafels direct uitgebreid kunnen worden tot boardroom tafels en dat bedden in de muur opgeklapt kunnen worden om een gezelliger sfeer te creëren. Natuurlijk kunnen laptops veilig opgeslagen worden in de kamers en is er Wi-Fi door het gehele gebouw. Ondergronds bevinden zich een spa, een compleet ingericht Health Centre en een zwembad.

Courthouse Hotel Kempinski is een aanrader als u overweegt om uw volgende meeting of reis in en om Londen plaats te laten vinden. Vraag ons gerust om meer informatie over een verblijf in Londen.

Groeten,
Robbert

 

Relevante link: Website Courthouse Hotel Londen

 

 

%d bloggers liken dit: