jump to navigation

Land Down Under 19 februari 2007

Posted by univent in Australië, Travel.
trackback

Leerdam,

Slechts een paar steden zijn vergelijkbaar met Sydney. De ultieme beloningsreis leidt u naar het zuidelijk halfrond. Mee eens, u moet er wat vlieguren voor over hebben maar dan biedt u uw gasten wèl een niet-te-vergeten trip aan. Australië’s meest blitse stad biedt een overvloedig programma: er is zoveel te doen. Gelegen aan de Grote Oceaan verkeert u in Sydney in een geheel andere wereld. De Aussies zijn ‘laid-back’, het klimaat is subtropisch. De stranden zijn prachtig. Hetzelfde geldt voor haar bezoekers!

De sfeer die in Sydney hangt, is eigenlijk alleen vergelijkbaar met San Francisco en Rio de Janeiro. Een van de meest bruisende steden ter wereld dus. Veel reizigers komen er in Australië pas achter dat Sydney niet de hoofdstad van het land is (Canberra) maar wat men wel weet als de reis Down Under aanvaard wordt is dat Sydney drie legendarische trekpleisters huisvest: het Sydney Opera House, de Sydney Harbour Bridge en Bondi Beach.

Hoewel zon, surfen, zand en het outdoorleven erg belangrijk zijn voor de Australiërs, voegen we graag wat culturele highlights toe aan uw programma. Wat te denken van een kleine reis door ’s lands historie alwaar u geconfronteerd wordt met de Aboriginals en het koloniale verleden?

De laatste jaren is Sydney, mede dankzij de Olympische Spelen van 2000, nog populairder geworden. Het aantal restaurants groeit gestaag, de skyline is één brok architectuur, de kunstwereld bloeit en het nachtleven ‘rockt’ tot in de vroege uurtjes.

In drie dagen Sydney ziet u alle hoogtepunten van deze geweldige stad. Natuurlijk spendeert u voldoende tijd op Bondi Beach. Zeven dagen Sydney is natuurlijk helemaal fantastisch, waarin u een deel van uw reis in de outback doorbrengt en waarin u kennismaakt met de populaire Australische wijncultuur.

Neem voor meer incentive-reisinformatie vrijblijvend contact met ons op. Een verblijf Down Under vergeten uw gasten nooit!

Groeten,
Robbert

 

%d bloggers liken dit: