jump to navigation

Avontuur. Op maat gemaakt. 26 februari 2007

Posted by univent in Business Games, Europa, Events, Nederland, Travel.
trackback

Leerdam,

Bekijk uw wereld, en die van uw collega’s en relaties, eens met andere ogen tijdens een BigSky Scavenger Hunt. In teams lost u een mysterie op door lastige en grappige antwoorden te verzamelen over de objecten die u gevonden heeft en de plaatsen waar u geweest bent. Het enige dat u nodig heeft, is een heldere geest en een paar goede schoenen.

Hoe werkt het?

Uw voltallige groep (“Hunters”) wordt onderverdeeld in kleinere groepen. Tijdens een op maat ontwikkelde Hunt, die overal plaats kan vinden – van musea tot dierentuinen en van een stad of gebied in Nederland tot in het buitenland – racen de Hunters met behulp van routeboeken door de Huntlocatie.

Tijdens de Hunt is het niet nodig dat uw gasten beschikken over voorkennis. Men hoeft ook geen gevonden objecten mee te slepen (laten hangen dus, de Nachtwacht!). Het team dat de meeste correcte antwoorden heeft gegeven, wint het spel. Normaliter neemt een Scavenger Hunt tussen de 2 en 4 uur in beslag. De te beantwoorden vragen vereisen logisch nadenken en teamwork. De vragen zijn juist zo samengesteld dat alle kwaliteiten van de Hunters ingezet moeten worden om tot het goede antwoord te komen.

Tijdens een BigSky Scavenger Hunt garanderen wij u dat niemand saaie vragen hoeft te beantwoorden, onsamenhangende objecten moet verzamelen of met een clownsneus op de foto hoeft. Elke vraag is ontwikkeld volgens ons Scavenger concept: je ziet iets dat je nog nooit zag, leert iets vernuftigs of komt iets bizars te weten over de plaats waar je je bevindt. Topkwaliteit dus.

Wat voor soort Scavenger Hunt past het best bij u?

Maak u vooral geen zorgen over het gekozen tijdstip, het weer, startpunten of het combineren van een Hunt met een afsluitend feest. BigSky Travel & Events biedt een zorgeloze oplossing voor elke groep.

>> Zoekt u een culturele Hunt?
Geen probleem. Wat dacht u van een Hunt in een museum? We ontwikkelen Hunts voor iedereen, zonder dat men veel culturele baggage mee hoeft te brengen.

>> Zoekt u een Hunt op een doordeweekse avond?
Met name onze Outdoor Hunts kunnen vrijwel altijd op elk willekeurig tijdstip plaatsvinden . Als het weer u zorgen baart, informeer dan eens naar onze Limousine Hunts, die u het mooiste van een stad kunnen laten zien. Zonder nat te worden.

>> Hoe lang duurt een Hunt?
Een reguliere Hunt duurt ongeveer 2 uur, maar kan uitgebreid worden indien u dit wenst. Natuurlijk kan een Hunt ook minder dan 2 uur in beslag nemen.

>> Wilt u een Hunt die langer duurt dan een paar uur?
We breiden een Hunt graag voor u uit. Ook nagedacht over een 24 uur durende hunt, waarin uw groepen vrijwel continu aan de slag zijn om mysteries te ontrafelen?

>> Hoe groot kan een Scavenger Huntgroep zijn?
Hier zit geen limiet aan. BigSky is in staat om groepen die uit zelfs meer dan 500 personen bestaan, op een fascinerende wijze te laten Hunten. De minimale groepsgrootte is 20 personen.

>> Een high-tech Hunt is ook mogelijk.
GPS, mobiele telefoons, PDA’s etc. kunnen betrokken worden in de Hunt. We raden u aan om ze als ingrediënt te gebruiken, en niet als hoofdgerecht. Zodoende blijft de Hunt voor iedere deelnemer aantrekkelijk.

U ziet, volop mogelijkheden voor een Scavenger Hunt-op-maat. Waar dan ook, in uw eigen bedrijfspand tot in het verre buitenland, organiseert BigSky fascinerende Hunts. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw groep. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Groeten,
Robbert (email)

%d bloggers liken dit: