jump to navigation

Soldier of Fortune 7 maart 2007

Posted by univent in Business Games, Europa, Events, Nederland, Travel.
trackback

Leerdam,

Met ingehouden adem lig je te luisteren. Het enige dat je hoort, is je eigen bonkende hartslag. Je weet dat ze in de buurt zijn… maar wáár..? Links van je ligt een collega. Hij luistert ook. Gespannen wissel je een blik met elkaar. Voor je klinkt geritsel. Het geluid is afkomstig uit de struiken. Fluisterende stemmen… en dan gaat het ineens heel snel..!

Links en rechts komt je hele team in actie. Overal om je heen klinkt geweervuur. Het is alsof de hel losbreekt op aarde! In een reflex rol je een paar meter opzij. Op het moment dat je weer op je buik ligt, stapt recht voor je iemand uit de struiken. Je richt je geweer en haalt in een flits de trekker over. De laserstraal treft zijn doel. One down!

In je oor klinken de aanwijzingen van je teamcaptain terwijl je haastig overeind probeert te krabbelen om dekking te zoeken achter een boom. Er wordt geroepen om een ‘medic’… Dat ben jij! Je teamcaptain geeft je instructies waar je moet zijn met je extra levens. Voorzichtig kijk je om de boom heen, waarachter jij je verschuilt. Niets… Je maakt je klaar voor een korte sprint naar de volgende boom. Je springt overeind, maar zodra je achter de boom vandaan komt, wordt je onder vuur genomen. Al duikend naar de grond probeer je nog te ontkomen, maar het is al te laat…

Dit is “Soldier of Fortune”! Een kruising tussen de beste tactische plannen, teamwork en het outdoor gamen. Een extreme vorm van paintball op een enorm groot, onoverzichtelijk terrein. Geen sessies van 20 minuten… maar urenlang, meerdaags, met ultramodern materiaal en bij daglicht & in het holst van de nacht…

“Soldier of Fortune” is BigSky’s nieuwste business game. Het spel kan in Nederland maar ook in het buitenland gespeeld worden. Bovendien kan het geheel op maat van uw bedrijf aangepast worden. Voor meer informatie mailt u mij. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Groeten,
Robbert

 

 

 

%d bloggers liken dit: