jump to navigation

Secret Service Game 8 maart 2007

Posted by univent in Business Games, Europa, Events, Nederland, Travel.
trackback

Leerdam,

“Being frightened is an experience you can buy” is het motto van BigSky’s Secret Service Game. Revolutionair en aangedreven door ultramoderne communicatie-apparatuur. Een Business Game was nog nooit zo spannend en levensecht.

Speciale Missies
Uw teams zijn lid van de Secret Service, de meest geheime Veiligheidsdienst. Vanuit het centrale, geheime hoofdkwartier voorziet de stafchef de teams van speciale missies, die met nauwkeurige precisie moeten worden volbracht. Waarom juist uw teams ingeschakeld worden is hen niet verteld. Mocht men gevangen genomen worden dan kan men niet doorslaan. Uw teams zijn uitgerust met de meest geavanceerde high-tech apparatuur maar eens in de problemen gebracht is er niemand die redding zal kunnen bieden.

Live videoconferencing met het Commandocentrum
Een teamlid ontcijfert een aanwijzing die zojuist binnengkomen is op de PDA terwijl een ander de speciaal gecodeerde kaart leest om het vervolgtraject uit te stippelen. Een hoop gekraak komt binnen via de radio. Belangrijke informatie van de andere teams! Uw GPS apparaat geeft aan dat u nu echt bijna bij het doel bent. Driehonderd meter, tweehonderd, honderd. Vanuit uw ooghoek ziet u het! U grijpt uw camera en klikt onmiddellijk. Uw team heeft zojuist een belangrijke aanwijzing gefotografeerd. U spoedt zich naar de gereedstaande Landrover, programmeert de coördinaten van het Multipoint en zoekt van daaruit videocontact met uw opdrachtgever in het Commandocentrum. Het bewijs wordt live getoond en de volgende missie is een feit.

Onvergetelijke ervaringen
Doel van de Secret Service Game: combineer het gebruik van GPS, videoconferencing en andere moderne technologieën (onder andere PDA, metaaldetectie, GSM, notebook en camera’s) om uitdagende missies te volbrengen. Uw teams worden getest op uithoudingsvermogen, samenwerking en doelgerichtheid. Om succes te boeken moet men een plan ontwerpen, het uitvoeren en de gestelde doelen behalen. De Secret Service Game is geen gewone teambuildingsactiviteit maar een unieke, onvergetelijke ervaring!

100% aanpasbaar op uw bedrijf
Secret Service is een revolutionair BigSky Game Concept en is 100% aanpasbaar op uw bedrijfssituatie. Het 1- of meerdaagse spel kan overal plaatsvinden. In stad en land, in Nederland maar ook in het buitenland. Bovendien kan de game ook deel uitmaken van uw totale event. Voor een plan-op-maat kunt u direct contact met ons opnemen.

Groeten,
Robbert

 

%d bloggers liken dit: