jump to navigation

Glorieus Toscane 16 maart 2007

Posted by univent in Europa, Hotels, Italië, Travel.
trackback

Leerdam,

Italië is en blijft een perfecte incentive-reisbestemming. Rome, Napels en Venetië hebben de moderne incentive-reizigers veel te bieden, net als Florence en Toscane. De vliegverbindingen naar Florence en Pisa zijn zeer goed, evenals de bijbehorende vliegtarieven.

Tijdens uw reis, die geheel op maat voor u wordt ontwikkeld, maakt u kennis met de grandioze Florentijnse Uffizi kunstgallerie en het Palazzo Pitti. Natuurlijk ervaart u het prachtige Toscaanse landschap, alwaar u bij locale producenten wijn kunt proeven. Uw reis kan uitgebreid worden met bezoeken aan San Gimignano, Lucca, Pisa en Montecatini.

Wij raden u aan om te overnachten in het Sofitel Firenze dat gelegen is in het historische stadcentrum van Florence. Het hotel leent zich uitermate goed voor een incentive-verblijf in combinatie met een zakelijk karakter, bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst.

Voor meer informatie over een verblijf in Florence en Toscane kunt u contact met ons opnemen. We ontwikkelen graag een reis-op-maat voor u.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: