jump to navigation

Spread the news. Leave today. 30 maart 2007

Posted by univent in Noord Amerika, Travel, USA.
trackback

Leerdam,

Er zijn niet veel steden op te noemen die bruisender zijn dan New York. De stad is dynamisch, multicultureel, telt enorm veel wolkenkrabbers maar kent ook haar rustige plekken. De energie die de stad uitstraalt zal de incentive-reiziger, die voor het eerst in New York arriveert, wellicht wat overweldigend overkomen.

Manhattan is New York’s hart. Hier zijn de grote trekpleisters van de metropool gehuisvest. Musea, winkels, restaurants en het stampende nachtleven. Geen stad ter wereld kan hier aan tippen.

Tijdens uw incentive-reis naar New York is er vast een museum dat u een indrukwekkende tentoonstelling laat aanschouwen. Op Broadway is er zeker een nieuwe show te vinden en tijdens uw tocht door het nachtleven bent u in één klap op de hoogte van de nieuwste trends. En dan hebben we het nog niet eens gehad over een relaxte wandeling over een straat in Greenwich Village, de rustieke uitstraling van het Vrijheidsbeeld, een picknick in de verstedelijkte oase die Central Park heet en het bewonderen van de Empire State Building bij zonsopkomst.

BigSky Travel & Events ontwikkelt uw perfecte reis naar New York. In een dag of drie laten we u kennismaken met alle highlights van de stad. Natuurlijk is een langer verblijf aan te raden want hoe langer u blijft, des te meer u zult zien. Wat te denken van een echte Amerikaanse honkbalwedstrijd of een bezoek aan het befaamde Ground Zero..?

Overweeg New York als uw volgende incentive- of groepsreisbestemming! De vliegverbindingen tussen Amsterdam en New York (of vliegt u liever vanaf Brussel?) zijn ideaal. Hetzelfde geldt voor de almaar lager wordende vluchttarieven.

Neem voor een New Yorks programma-op-maat contact met ons op.

Groeten,
Robbert

E-mail ons direct:

%d bloggers liken dit: