jump to navigation

Rozengrâls Restaurant Riga 6 april 2007

Posted by univent in Europa, Events, Letland, Restaurants, Travel.
trackback

Leerdam,

Het Letse Rozengrâls Restaurant neemt uw gasten mee naar het jaar 1293. Een diner in dit Middeleeuwse restaurant mag niet ontbreken tijdens uw incentive- of groepsreis naar Riga. De menu’s stammen uit de tijd van Koning Philip I, die hier tijdens zijn leven in de 11e eeuw elke zondag dineerde. De fameuze gerechten die tijdens 14e eeuwse bruiloften werden geserveerd ontbreken ook niet op de kaart.

Het bedienend personeel is elke avond gekleed in originele Middeleeuwse kostuums, variërend van bedelaarsoutfits tot de gewaden van de nobelen uit deze tijd. In de kelders van het restaurant kunt u, net als vroeger, uw eigen ‘private diner’ nuttigen. Natuurlijk bij kaarslicht en ondersteund door Middeleeuwse muziek.

Letland is een prachtige incentive-bestemming. Riga is zeer goed aan te vliegen en de mogelijkheden voor een zeer speciaal meerdaags verblijf zijn legio. Zeker aan te bevelen is een reis die u ook rondleidt door de twee andere Baltische landen: Estland en Litouwen.

Neem gerust contact met ons op om een Baltische reis-op-maat voor u te ontwikkelen. BigSky’s reisvoorstellen worden u vrijblijvend aangeboden.

Groeten,
Robbert

E-mail ons direct:

 

 

%d bloggers liken dit: