jump to navigation

Da Vinci Code Business Game 1 mei 2007

Posted by univent in Business Games, Europa, Events, Frankrijk, Travel.
trackback

Leerdam,

BigSky’s Da Vinci Code Game (klik voor de Gamesite) is een superspannend spel waarin uw gasten in Parijs op zoek gaan naar de Heilige Graal. Gebaseerd op Dan Brown’s beroemde bestseller laten we u kennismaken met alle plaatsen die ook in het boek een belangrijke rol spelen.

Het ontrafelen van het mysterie rond de Da Vinci Code begint voor de deelnemende teams direct na het welkomstwoord van een kennis van Robert Langdon.

Uw gasten worden in teams van tien deelnemers ingedeeld. De teamcaptains worden met hun teamleden voor de eerste uitdaging geplaatst. Voor elk team is er een verzegelde envelop van Robert Langdon. In deze persoonlijke brief geeft Robert aan dat Maria Magdalena niet meer begraven ligt onder de piramide van het Louvre. Maar dat, nadat het boek is uitgebracht, de katholieke kerk Maria Magdalena opnieuw heeft begraven op een locatie die alleen Robert Langdon heeft weten te achterhalen. Voordat de teams in staat zijn om dit mysterie op te lossen, dienen zij zich te begeven naar het station, dat Robert in zijn brief omschrijft. In de verzegelde envelop treft de teamcaptain tevens een sleutel aan. Deze sleutel past op één van de bagagekluizen van het station waar zij naar toe dienen te gaan. Ook heeft Robert er voor gezorgd dat verplaatsing met de metro mogelijk is.

De teams worden één voor één weggestart. Op het station zoeken de deelnemers zo snel mogelijk de bagagekluis waar het sleuteltje op past. In de bagagekluis vinden de deelnemers de, door Robert Langdon achtergelaten aanwijzingen, voor het onthullen van het geheim van de Da Vinci Code.

Het boek, dat de deelnemers hebben gekregen van Robert Langdon, speelt een belangrijke rol in het oplossen van de vele puzzels en vraagstukken die de teams gedurende hun tocht moeten oplossen. Als alle puzzels en raadsels zijn opgelost, zijn de deelnemers in staat om de locatie te achterhalen waar Robert Langdon zich op dat moment bevindt. Deze raadsels en puzzels zijn geheel in de stijl van de Da Vinci Code. In de kleinste details zijn aanwijzingen verborgen. Figuranten, die worden ingezet op de route in Parijs, kunnen wat verwarring veroorzaken…

Het vinden van Robert Langdon is noodzakelijk om de laatste aanwijzing te krijgen. Deze laatste aanwijzing stelt de teams in staat de begraafplaats van Maria Magdalena te achterhalen. Robert Langdon heeft zijn intrek genomen aan de Rue Boissy d’Anglas. De deelnemers komen achter zijn verblijfplaast als zij alle raadsels weten op te lossen. Aan de Rue Boissy d’Anglas vinden zij Robert, de man die heel Europa heeft afgereisd in zijn zoektocht naar Maria Magdalena. Hij wijst de deelnemers een tafel en geeft ze de laatste aanwijzing. Onder het genot van een hapje en drankje buigen de teams zich over de laatste hersenkrakers om tot een ontstellende ontdekking te komen….

Wilt u meer informatie over uw eigen Da Vinci Code? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer!

Groeten,
Robbert

E-mail ons direct:

%d bloggers liken dit: