jump to navigation

5 zomertips voor 2007 11 mei 2007

Posted by univent in Denemarken, Engeland, Finland, Griekenland, IJsland, Italië, Noorwegen, Rusland, Travel, UK, Zweden.
trackback

Leerdam,

Van Oost naar West en van Noord naar Zuid brengen wij uw gasten over de wereld. Ook in de zomer, en ook als u het op zeer korte termijn geregeld wilt zien. Onze “Zomerbestemmingen-Top 5” geeft u een overzicht van de beste incentive-reisbestemmingen voor de periode mei tot en met september.

1 – Capri, Italië

Het eiland Capri is een van de meest befaamde en pittoreske bestemmingen van Italië. De witte villa’s, kliffen die uit de zee rijzen en de Middeleeuwse, nauwe straatjes bepalen het beeld van de omgeving. Romantisch ook, zeker in de drukbezochte zomermaanden. Het eiland is, logischerwijs, alleen bereikbaar per boot en trekt al jaren beroemde bezoekers. Zo hielpen Audrey Hepburn en Jackie Onassis eraan mee toen besloten werd het om het eiland in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw populair te maken. Tenslotte beschikt Capri over vele mysterieuze natuurwonderen, zoals de rotsformaties bij Faraglioni en de “Blue Grotto” -een onderzeese grot vol met helder water.

Klik hier voor meer berichten over Italië.

2 – Griekse eilanden

De vele Griekse eilanden schitteren in de zon. Veel Europese en Amerikaanse incentive-reizigers verkiezen de Egeïsche Zee als bestemming. Alle eilanden zijn verschillend en het is natuurlijk mogelijk om gedurende uw reis meerdere eilanden te bezoeken. Een goed startpunt is het eiland Santorini dat, net als het Italiaanse Capri, bekend is vanwege haar spierwitte villa’s. De talrijke kerkjes op het eiland hebben vrijwel allemaal een blauwe nok. De donkerrode en zwarte vulkanische stranden completeren het unieke beeld van het eiland, dat garant staat voor een zonovergoten en succesvolle reis.

3 – Londen

Londen is het leukst in de zomer, als de zon het beste uit de Londenaren haalt. Eten, drinken in combinatie met bezoeken aan de vele zomerfestivals, theatershows en muzikale optredens geven de hoofdstad net iets meer charme dan andere steden. De Koninklijke parken, zoals Hyde en Regent’s, bieden een uitgelezen mogelijkheid tot een groepspicknick op het onberispelijke Engelse gras. Na zonsondergang blijft u natuurlijk in de stad om uw eigen Midsummer Night’s Dream te ervaren: Shakespeare’s geest waart immers nog steeds rond..!

Klik hier voor meer berichten over Londen en Engeland.

4 – Rusland

Rusland is gevreesd voor haar lange, koude winters maar de zomer schijnt een heel ander licht op de stad. Zeker in haar grote steden zoals Sint Petersburg en Moskou. Gedurende het Russische hoogseizoen, dat begint in mei en eindigt aan het einde van september, kijkt u uw ogen uit nabij het Kremlin en kunt u tot laat op de avond terecht op Nevsky Prospekt, de belangrijkste verkeersader van Sint Petersburg. Natuurlijk mag een bezoek aan het Mariinsky Theater tijdens uw verblijf in Rusland niet ontbreken. Als het ijs in de loop van april van de Neva Rivier is verdwenen behoort ook een cruise tot de mogelijkheden.

Klik hier voor meer berichten over Sint Petersburg en Moskou.

5 – Scandinavië

Om een Scandinavische winter te overleven, zult u de dikke huid van een Viking moeten hebben. TIjdens de zomermaanden is een zonnebril noodzakelijk! De Scandinavische landen zijn allen een topbestemming in de zomermaanden. Hoewel de afstand tussen Nederland en Noord-Europa niet groot is, is Scandinavië in onze ogen nog steeds ondergewaardeerd. In Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland en IJsland gaat de zon in de zomer vrijwel niet onder. Dit verlengt uw actieve dagen als u uw gasten uitnodigt om bijvoorbeeld te wildwater-raften in Noorwegen, het Tivoli te bezoeken in Denemarken of te verblijven in Skansen, waar eind juni het Midzomernachtfestival wordt georganiseerd. Ach, en het geweldige landschap van IJsland en de Finse hoofdstad Helsinki -waar het in de zomer ‘los gaat’- zijn overweldigend. Scandinavië dus, in de zomer ondergewaardeerd maar wel degelijk een absolute topbestemming!

Klik hier, hier, en hier voor meer berichten over Scandinavië.

Wilt u nog deze zomer op reis met collega’s en/of relaties? Neem contact met ons op. Binnen no-time ontvangt u een geheel op-maat gemaakt reisvoorstel.

Groeten,
Robbert

E-mail ons direct:

 

%d bloggers liken dit: