jump to navigation

Golden Triangle 25 mei 2007

Posted by univent in Azië, Events, India, Travel.
trackback

Leerdam,

In één trip bezoekt u de meest adembenemende steden van India: Delhi, Agra en Jaipur. De driehoek waarin deze steden zich bevinden, The Golden Triangle, is wellicht een van de mooiste gebieden van Azië. De Golden Triangle is een kaleidoscoop die de Indiase pracht in de ultiemste vorm laat zien. U geniet van een prachtig uitzicht op architectonische hoogstandjes. Gebouwen, forten en paleizen… Een ongekend erfgoed. Een trip naar dit deel van India is misschien wel de mooist denkbare incentive-reis van dit moment.

BigSky raadt u een 6-daagse reis naar India aan. Speciaal voor u hebben we een voorbeeldprogramma ontwikkeld, dat geheel aangepast kan worden aan uw eisen en wensen.

Dag 1: Aankomst in Delhi
BigSky’s travelteam heet u van harte welkom in Delhi. Na de lange reis brengen we u naar het hotel van uw keuze alwaar u een traditionele begroeting wacht: een ‘aarti-ceremonie’. Deze eerste avond dineert u in het hotel. We bieden u een exclusief diner aan in de “Olive Bar & Kitchen”.

Dag 2: Delhi
Na het ontbijt laten we u kennismaken met Delhi: de enorme metropolis die twee gezichten kent. Enerzijds ziet u kleurige bazars van de oude stad. Anderzijds tonen we u ook het moderne Delhi. Na afloop van de tour begint een speciaal voor u op-maat-gemaakte Business Game. Door de nauwe straatjes van de stad en gebruikmakend van de vele verschillende transportmiddelen gaat u op zoek naar aanwijzingen die leiden naar de ontrafeling van een lang verborgen gebleven Indiaas geheim… Slechts onderbroken door een thee-bijeenkomst in de Chor Bizaare eindigt de Game in een geweldige locatie waar in de avond het “Bollywood Gala Theme Dinner” plaats zal vinden.

Dag 3: Delhi – Sikandra – Agra
In de loop van de ochtend bezoekt u Sikandra, waar het mausoleum van Keizer Akbar zich bevindt. Na een bezoek aan deze indrukwekkende plaats vliegen we u, per chartervlucht, naar Agra. Hier wacht u een kleurrijk welkom. Bloemen en ‘diyas’ zijn uw deel! De stad Agra is het hart van het beroemde Mogoel-tijdperk. In de middag bezoeken we het Agra Fort, een groot koninklijk bouwwerk dat leunt op muren van rood zandsteen. In de avond wacht u een nieuw gala diner, geheel in Mogoelstijl. U draagt zelfs de authentieke kledij uit die tijd.

Dag 4: Agra – Fatehpur Sikri – Jaipur
Vroeg in de ochtend bezoekt u de spectaculaire Taj Mahal. Dit verbluffende mausoleum wordt alom beschouwd als een van de zeven wereldwonderen en is opgetrokken in wit marmer. Als een eerbetoon aan de eeuwige liefde bouwde Keizer Shah Jahan dit bouwwerk als herinnering aan zijn vrouw Mumtaz Mahal. Na uw bezoek volgt een uniek Champagne ontbijt in de Taj Khema om vervolgens te vertrekken naar Jaipur. Onderweg stoppen we in Akbar’s verlaten hoofdstad: Fatehpur Sikri. In Jaipur wordt u vervolgens Koninklijk verwelkomd. In de avond volgt aanschouwt u de Koninklijke Processie die gevolgd wordt door een extravagante “Rajput avond”.

Dag 5: Jaipur
Vandaag bezoekt u Jaipur’s Rajah verblijven. Vervolgens mag een demonstratie partijtje olifanten-polo niet ontbreken. Alhier volgt een Champagne lunch waarna uw tocht vervolgd wordt met een bezoek aan “Jantar Mantar Obervatory“, een astrologisch en astronomisch onderzoekscentrum dat in de achttiende eeuw gebouwd werd door Maharaja Jai Singh. Een bezoek aan het stadspaleis sluit de middag af. In de avond dineert u in “The Royal House of Jaipur” en neemt u deel aan een geweldig themadiner. Als klap op de vuurpijl ontmoet u de Maharajah van Jaipur.

Dag 6: Jaipur – Delhi
Helaas komt er op de zesde dag een einde aan uw magische verblijf in India. Met een chartervlucht brengen we u terug naar Delhi, waar u aan boord gaat van het vliegtuig dat u terugbrengt naar de luchthaven van vertrek.

India’s Golden Triangle dus. De ultieme incentive-reis? In ieder geval staat deze reis garant voor een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk zijn er in India nog veel andere mogelijkheden. Neem voor “The Golden Triangle” en voor andere reismogelijkheden gerust contact met ons op. We voorzien u graag van veel meer ideëen!

Groeten,
Robbert

E-mail ons direct:

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: