jump to navigation

Cliffhanger in Ravello 19 juli 2007

Posted by univent in Europa, Hotels, Italië, Travel.
trackback

Leerdam,

Oud is weer nieuw in Hotel Caruso. Meer dan vijf jaar en pak ‘m beet 25 miljoen Euro werden geïnvesteerd in de restauratie van dit prachtige hotel, dat gevestigd is op de kliffen die over de Italiaanse Amalfi kust uitkijken.

In de elfde eeuw werd het imposante bouwwerk opgetrokken als paleis. Sommige delen van de huidige structuur dateren nog uit de vijftiende eeuw. Tijdens de restauratie heeft men veel oog gehad voor het implementeren van modern comfort zonder de geschiedenis van het gebouw -inclusief de fresco’s, het tegelwerk, keramiek en de ornamenten die ooit toebehoorden aan de twaalfde-eeuwse Sint Eustacius kerk- te doen verbleken.

Hotel Caruso in Ravello, dat slechts een paar kilometer onder Napels ligt, telt 54 kamers en is in het bezit van een Spa en een waanzinnig zwembad. Bovendien is het dinerterras zo gezellig dat u zich, hoewel u zich in het hotel bevindt, op een promenade bevindt.

Ravello, maar ook Sorrento en het eiland Capri, zijn prachtige -goed bereikbare- incentive-bestemmingen. Zowel voor reizen met een zakelijk tintje als voor reizen met een puur informeel karakter is deze Italiaanse regio uitermate geschikt. Voor meer informatie over Italië (onder meer Rome, Toscane en Sicilië) als reisbestemming, klikt u hier.

Neem gerust eens contact met ons op. Vul onderstaand formulier in. We bellen u direct om u van meer informatie te voorzien.

Groeten,
Robbert

E-mail ons direct:

 

%d bloggers liken dit: