jump to navigation

Bestemming München 21 september 2007

Posted by univent in Duitsland, Europa, Oostenrijk, Restaurants, Travel.
trackback

Leerdam,

Het Zuid-Duitse München (kaart) ligt aan de voet van de Beierse Alpen. De tegenstellingen die de stad u te bieden heeft zijn enorm. U vindt er het grootse van een goed ontwikkelde stad, maar ook de charmes van het platteland. Sneeuw, zon, kunst en het Oktoberfest bevestigen het imago van een stad waar voor de incentive-reiziger voldoende te doen en te zien is. BigSky Travel & Events laat u graag kennismaken met deze “München-mix”. De Beierse hoofdstad fascineert, is zeer populair en trekt bezoekers vanuit de hele wereld.

Tijdens uw groepsverblijf in München mag een bezoek aan het BMW Museum en BMW World niet ontbreken. Net buiten het hoofdkwartier van de beroemde autoproducent vindt u het Museum, dat uw gasten meeneemt op een enerverende tour door de geschiedenis van het bedrijf. U treft er een enorme variëteit aan van motoren, motorfietsen, auto’s en racewagens waarmee BMW haar roem vergaarde. Aan de overkant van de straat ligt het prachtig ontworpen gebouw van BMW World (BMW Welt). Hier ervaart u het merk BMW als nergens anders. U wordt in staat gesteld om kennis te maken met toekomstige BMW producten en haar slimme noviteiten op het gebied van mobiliteit.

Omdat München niet erg ver van de Oostenrijkse grens ligt, kan een bezoek aan Innsbruck zeker deel uitmaken van een meerdaags verblijf in Midden-Europa. In Innsbruck ziet u vanzelfsprekend het Gouden Dak. Het Gouden Dak dateert uit 1500 en is bekleed met 2657 goud/koperen tegels. Destijds gebruikte de keizer het balkon onder het dak om evenementen op het plein beneden te aanschouwen. Na een Tiroler lunch worden uw gasten weer teruggebracht naar München.

De terugtocht kan onderbroken worden door een bezoek aan “Swarovski Crystal Worlds” (Kristallwelten) in het Oostenrijkse Watten. Kristallwelten is een teken van dank van de Swarovski familie aan haar medewerkers, vrienden, klanten en leden van de Swarovski Verzamelaarsclub, die zich over de gehele wereld bevinden. Tijdens het bezoek ziet u de grootste en kleinste kristallen ter wereld. Ook raakt u gefascineerd door de gigantische muur die bekleed is met 12 ton glinsterende kristallen stenen.

Tenslotte maken we u erop attent dat een diner in het 181 meter hoge “Olympic Tower Restaurant” tot de (vele) culinaire mogelijkheden behoort. Het beroemde restaurant biedt u een 360-graden uitzicht over de stad en staat bekend om haar goede gerechten en haar uitgebreide wijnkaart. Het hele gebied rondom het restaurant werd ontwikkeld voor de Olympische Spelen van München in 1972 en is nog steeds een indrukwekkend stadsdeel.

München is naar onze mening een onderschatte incentive-reisbestemming. Naast bovenstaande mogelijkheden is er nog veel meer te ondernemen in de stad. Indien u een weekenddeel in uw reis opneemt, is het zelfs mogelijk om een wedstrijd van Bayern München bij te wonen in de spectaculaire Allianz Arena.

Neem voor meer informatie over groeps- en incentive-reizen in Duitsland gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Groeten,
Robbert

E-mail ons direct:

%d bloggers liken dit: