jump to navigation

Realtime Webregistratie 25 september 2007

Posted by univent in Algemeen, Events, Travel.
trackback

Leerdam,

Een zakelijk evenement, of het nu om een congres, beurs, reis, relatiebijeenkomst of een feest gaat, behoort tot in de puntjes uitgevoerd te worden. U weet dat u, als u BigSky Travel & Events inschakelt, uw medewerkers en relaties een memorabele belevenis biedt. U geeft uw zorgen uit handen en weet dat het allemaal dik voor elkaar komt.

Heeft u er weleens over nagedacht wat een geruststelling het zou zijn als u ook het gehele uitnodigings- en registratietraject bij dezelfde partij onder kon brengen? Dus, dat u uw hersenen niet meer hoeft te pijnigen over het aantal personen dat uw evenement daadwerkelijk zal bezoeken – en of voor iedereen wel een hotelkamer geboekt is en of ze wel betaald hebben voor het door u voorgefinancierde congres?

Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan: welke training men wil bijwonen, op welke vluchten naar uw eventbestemming uw gasten geplaatst zijn – en dat u zelf kunt aangeven dat er een maximum aantal personen kan deelnemen aan een feest. Alles automatisch en zonder handmatige invoer. Tijd besparen is geld besparen.

Webregistratie Software van BigSky stelt u in staat om de maximale voordelen uit Internet te behalen. Online registratie, een ongelimiteerde database en alle mogelijkheden om CRM-selecties te maken. En nog realtime ook. Bovendien heeft u geen enkele kennis van programmeerwerk nodig. Alles is reeds voor u ontwikkeld.

Naast online registratie bieden we u ook een veilige E-Commerce oplossing aan, waarmee producten besteld kunnen worden indien uw evenement daarom vraagt – denk bijvoorbeeld aan de keuze uit 5 give-aways als iemand zich aanmeldt. BigSky registreert en verzendt de complete bestelling. Met slechts één druk op de knop heeft u, vanaf welke computer dan ook real-time inzicht in de status van uw evenement.

Webregistratie Software van BigSky is zèlfs geschikt voor self-registration op de plaats van het evenement. Beursbezoekers kunnen zich op deze manier zelf registreren – de bijbehorende badge wordt ter plaatse uitgeprint. De verkregen informatie wordt direct opgeslagen – en is real-time te analyseren.

Een aantal voordelen op een rijtje:

>> Gebruiksvriendelijk
>> Snelle database
>> Veilige E-Commerce oplossing
>> Realtime rapportage
>> Look & feel in uw huisstijl
>> Genodigden kunnen zelf data invoeren en aanpassen
>> Direct e-mailing toepassing
>> Automatische bevestigingsemails
>> Verschillende homepages voor uw verschillende doelgroepen
>> Geen investering in software benodigd!
>> Zeer lage kosten per genodigde!

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden tot het veilig en efficiënt uitbesteden van uw registratie-beheer. We vertellen u graag meer.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: