jump to navigation

Traveler Pursuit Game 18 december 2007

Posted by univent in Business Games, Events, Travel.
trackback

Leerdam,

Traveler Pursuit (klik voor de Gamesite) is de nieuwste en meest unieke manier om kennis te maken met een land, stad, streek of locatie. In groepen van circa 6 personen gaat men de strijd aan met elkaar om zo snel mogelijk het geheime, Central Point van het spel te bereiken. Dit punt, bijvoorbeeld een stadscafé of de dinerlocatie van de avond, is alleen te vinden als men de zes verschillende Traveler Stones heeft verzameld. Mist een groep een Traveler Stone? Geen probleem. Het voltooien van een extra opdracht, of het beantwoorden van een gelijkwaardige vraag, volstaat om de laatste aanwijzing te bemachtigen. En dan maar hopen dat uw team als eerste het Central Point heeft bereikt!

Voorzien van een Blackberry 8310 Curve, waarmee volop gecommuniceerd kan worden, bereiken de teams hun Starting Point. Om te bewijzen dat het team daadwerkelijk ter plaatse is, wordt gevraagd om een foto van het Starting Point te maken en te MMS-en naar het Central Traveler Point (CTP). Per ommegaande ontvangt het team de eerste vraag, per e-mail. De vragen zijn vrij gecompliceerd maar ondersteund door de directe aanwezigheid van het internet en lokale voorbijgangers zal het mogelijk zijn om het juiste antwoord te vinden èn dit te e-mailen naar het CTP. De eerste Traveler Stone is een feit..! Via e-mail maken de teams een keuze uit de volgende Traveler Pursuit categorie. Met behulp van een kaart of handheld-GPS apparaat verplaatst het team zich razendsnel -te voet of met openbaar vervoer- naar de volgende vraag.

Traveler Stones zijn te bemachtigen in zes categorieën, te weten: Aardrijkskunde, Amusement, Geschiedenis, Kunst & literatuur, Wetenschap & natuur en Sport & ontstpanning. In elke categorie moet een Traveler Stone gewonnen worden om de locatie van het Central Point te achterhalen. Per categorie kunnen bonuspunten verdiend worden door het CTP te vragen om een ‘moeilijke vraag’. Logischerwijs levert een moeilijke vraag meer extra punten op dan een makkelijke vraag. Heeft een team bijvoorbeeld als derde het Central Point bereikt, maar wel meer moeilijke vragen beantwoord dan het team dat als eerste finishte? Dan kan het derde team alsnog de winnaar worden van uw Traveler Pursuit!

Traveler Pursuit dus. Een onvergetelijk, zeer competitief spel dat kan plaatsvinden van de Amsterdam ArenA tot aan Maastricht en van de Belgische Ardennen tot in Spanje. Waar ter wereld u uw gasten dan ook mee naar toe neemt: Traveler Pursuit is de ultieme manier om op spectaculaire wijze kennis te maken met een vreemde omgeving.

Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over Traveler Pursuit, het spel dat u waar dan ook ter wereld binnen een paar uur het gevoel geeft ‘thuis’ te zijn.

Groeten,
Robbert

E-mail ons direct:

%d bloggers liken dit: