jump to navigation

iLiad: nieuwe Gametool 1 april 2008

Posted by univent in Algemeen, Business Games, Events, Travel.
trackback

Leerdam,

We stellen u nu al in staat om kennis te maken met manier waarop iedereen over enkele jaren boeken leest en aantekening maakt. De iLiad is een revolutionair draagbaar apparaat dat ervoor zorgt dat u alle informatie overal en continu onder handbereik heeft. Een erg gemakkelijke, maar eigenlijk onmisbare tool als u bijvoorbeeld in Parijs bent en op zoek gaat naar het laatste ontbrekende stukinformatie dat u kan leiden naar de oplossing van het duizenden jaren oude raadsel.

Of als u een editie van Traveler Pursuit speelt: u heeft de directe beschikking over de juiste gegevens! Uw team is dan zeker in staat om het spel te winnen. Bovendien kunt u de door uw team vergaarde informatie direct delen met andere teams want de WiFi module stelt u in staat om gegevens over te zetten naar uw Blackberry, die inmiddels niet meer weg te denken is uit onze Business Games.

Het voordeel van de iLiad is dat het beeldscherm nauwelijks reflecteert – en dat ook bij zonlicht leesbaar blijft. Ideaal voor een game in een stad dus. Het beeld is zeer stabiel en in tegenstelling tot een computerscherm vrij van trilling en licht. Meer informatie over de iLiad is te vinden op de website van iRex Technologies.

Wilt u meer informatie over de implementatie van de iLiad in onze Business Games, of direct een game voorstel-op-maat ontvangen? Neem contact met ons op. We vertellen u er graag het fijne van.

Groeten,
Robbert

%d bloggers liken dit: