jump to navigation

Games

100% reality: BigSky’s Business Games

De tijd dat u uw bedrijfsdoelstellingen op de doelgroep mondeling wilde overbrengen vanuit een externe zaal is voorbij. Veelal werden deze bijeenkomsten afgesloten met een diner en een besloten feestje om de start van “het nieuwe tijdperk” in te luiden.

Nee. Dat is niet “The BigSky Way”. Onder het motto “being frightened is an experience you can buy” ontwikkelen wij Business Games-op-maat voor u. Vanuit een game-plot, waarin feiten & fictie uw doelgroep voortdurend op het verkeerde been zetten, creëren wij een onvergetelijk event. Zelfs het ultieme evenement is mogelijk: men wordt meegezogen in een verhaal zonder te weten dat het een Business Game betreft.

BigSky’s game-ontwikkelaars zijn experts in het opbouwen van realistische games. In veel gevallen duiken ze al weken (soms maanden) voorafgaand aan het event op in uw organisatie. Vreemde berichten worden verstuurd, communicatielijnen worden gesaboteerd, memo’s onderschept en onbekende personen duiken op in uw bedrijf. Langzamerhand vallen alle stukken samen…

Dat is dus “The BigSky Way”. Ultieme & onvergetelijke Business Games die ertoe bijdragen dat uw boodschap niet verloren gaat.


%d bloggers liken dit: